Vallin Klinikka on muuttanut 17.10. uusiin tiloihin Tampereen Hämeenpuistossa

Yksi unelmistani toteutui, kun Vallin Klinikka pääsi muuttamaan 17.10.22 uusiin upeisiin 131 m2 tiloihin Tampereen Hämeenpuistossa! Saimme muuton myötä käyttöömme mahtavat viisi hoitohuonetta, jolloin voimme palvella enemmän asiakkaita ja hankkia lisää ammatinharjoittajia tiloihimme. Liiketila sijaitsee kauniissa keltaisessa jugendtalossa osoitteessa Hämeenpuisto 8, 33210 Tampere. Parkkitilaa löytyy hyvin molemmin puolin Hämeenpuistoa sekä Nääshallin parkkipaikalta. Sisäänkäynti sijaitsee Hämeenpuiston […]

Klinikalla aloittaa kiropraktikko Tatu Suuripää

Klinikalla aloittaa 2. marraskuuta kiropraktikko Tatu Suuripää, joka on valmistunut Englannista samasta koulusta kuin minäkin aikoinaan. Klinikan aukioloajat laajenevat tämän myötä, ja otammekin asiakkaita vastaan nyt maanantaista lauantaihin, ja ilta-aikojakin on tarjolla paremmin.  

Iloisia uutisia Vallin Klinikalta!

Vallin klinikka toimii yhdessä MyFascia-yrityksen kanssa. Sieltä löytyy fysioterapeutteja ja hierojia, jotka ovat erikoistuneet faskiakäsittelyyn. Yhteistyössä pystymme auttamaan asiakkaitamme voimaan paremmin!